2152,3 AM - Parkrijk De Lanen Rijswijk Buiten fase 3 appartementen - Vogelvlucht_300dpi

Verkoop 32 appartementen (De Beuken) project De Entree Parkrijk RijswijkBuiten van start

T. Koolstra Nieuws

Eind december 2021 is de verkoop van de appartementen (Parkrijk de Beuken) in het project De Entree gestart. Het appartementengebouw van de Beuken wordt gerealiseerd aan de Laan van ’t Haantje in deelgebied Parkrijk van RijswijkBuiten en telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. Op de begane grond komen 2 tweekamerappartementen. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen. Alle appartementen hebben een buitenruimte met een gunstige zonligging. Op de begane grond is een parkeerterrein met voor elk appartement een parkeerplaats.

In de omgeving van De Beuken

De Beuken ligt in deelgebied Parkrijk van RijswijkBuiten. Parkrijk ligt tegen het Wilhelminapark aan dat met maar liefst 150 hectare groen het uitgangspunt vormt voor het stedenbouwkundig ontwerp van de wijk. Parkrijk wordt zo ingericht dat elke straat in verbinding staat met het veelzijdige recreatiegebied. De lange lanen met de daaraan gelegen woningen vormen het verlengde van het park. In het park kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen en genieten van het zeer gevarieerd landschap. Voor kinderen is een speeltuin aanwezig en bij warm weer is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in de zwemvijver!

RijswijkBuiten en dus ook de omgeving van De Beuken wordt in meerdere fasen gebouwd. Ook aan tal van voorzieningen is gedacht. In deelgebied Parkrijk zijn inmiddels twee basisscholen gevestigd: één basisschool in een tijdelijke locatie aan de Laan van ’t Haantje en één basisschool in combinatie met een kinderopvang en gymzaal in de nieuwbouw van (Integraal Kindcentrum) IKC Parkrijk. Ook is gestart met de bouw van een winkelcomplex met een supermarkt en dagwinkels, dat naar verwachting in 2023 worden opgeleverd. Tenslotte is er aan de zuidkant van Parkrijk een kleinschalig bedrijventerrein te vinden.

De Beuken maakt samen met eveneens 7 etages tellende appartementengebouw De Berken onderdeel uit van nieuwbouwproject De Entree. In De Berken realiseert Vidomes 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren met eventueel een zorgbehoefte. Op de begane grond van De Berken komt een gezondheidscentrum bestaande uit onder andere een huisarts, fysiotherapie, verloskundige en apotheek. Naast appartementengebouw De Beuken is op dit moment de tijdelijke school Parkrijk te vinden. Deze tijdelijke huisvesting blijft tot 2030 in gebruik als school en kinderopvang. Na 2030 wordt deze locatie herontwikkeld.

Zicht Ontwikkeling is namens het Programmabureau RijswijkBuiten als projectleider verantwoordelijk voor project De Entree – RijswijkBuiten.

2152,2 AM - Parkrijk De Lanen Rijswijk Buiten fase 3 appartementen - 02_72dpi AI HUUR 01

Deel dit artikel: