39511_Ext 3

Start verkoop De Vlinderpoort in Parkrijk RijswijkBuiten

T. Koolstra Nieuws

Op dinsdag 14 december 2021 is de verkoop van het project De Vlinderpoort gestart. In dit project worden door Wonen à la Carte 27 unieke woningen gerealiseerd waarvan u de indeling, samen met de architect, kunt aanpassen aan uw woonwensen.

27 unieke woningen

De Vlinderpoort wordt gerealiseerd aan de Parelmoervlinderlaan in deelgebied Parkrijk, ten noorden van IKC Parkrijk (basisschool en kinderopvang). Het woningaanbod is divers, van grote drie- of vierlaagse eengezinswoningen tot appartementen en woonwerk lofts voor zowel starters, ouderen, alleenstaanden en jonge gezinnen.

De verschillende bouwstijlen zorgen ervoor dat iedere woning een unieke uitstraling heeft. En dan kunnen de woningen ook nog grotendeels zelf ingedeeld worden. De kopers gaan aan tafel met de architect om de indeling en wensen voor uw  de woning te bespreken.

In de omgevings van De Vlinderpoort

De Vlinderpoort ligt in deelgebied Parkrijk van RijswijkBuiten. Het aangrenzende Wilhelminapark met maar liefst 150 hectare groen vormt het uitgangspunt voor het stedenbouwkundig ontwerp van de wijk. Parkrijk wordt zo ingericht dat elke straat in verbinding staat met het veelzijdige recreatiegebied.

De nieuwbouwwijk en dus ook de omgeving van De Vlinderpoort wordt in meerdere fasen gebouwd. Ook aan tal van voorzieningen is gedacht. In deelgebied Parkrijk zijn inmiddels twee basisscholen gevestigd: één basisschool in een tijdelijke locatie en één basisschool in combinatie met een kinderopvang en gymzaal in de nieuwbouw van (Integraal Kindcentrum) IKC Parkrijk. Daarnaast is gestart met de bouw van een winkelcomplex met een supermarkt en dagwinkels, dat naar verwachting in 2023 wordt opgeleverd. Verder start in 2022 de bouw van een nieuwbouw gezondheidscentrum aan de Laan van ’t Haantje. Tenslotte is er aan de zuidkant van Parkrijk een kleinschalig bedrijventerrein te vinden.

Kijk voor meer informatie op www.rijswijkbuiten.nl/vlinderpoort.

Zicht Ontwikkeling is namens het Programmabureau RijswijkBuiten als projectleider verantwoordelijk voor project De Vlinderpoort.

39511_Ext 1 39511_Ext 3 uitsnede 39511_Ext 2

Deel dit artikel: