De Lanen fase 3

Voortgang bouw eengezinswoningen De Lanen Fase 3 Parkrijk RijswijkBuiten

T. Koolstra Nieuws

De bouw van de 18 eengezinswoningen in De Lanen fase 3 is in volle gang. In december 2022 ging de bouw van start. Inmiddels staan de wanden van de begane grond, zijn de vloeren en wanden van de eerste verdieping aangebracht en is er gestart met de bouw van de wanden van de tweede verdieping van de woningen. De grootte van de woningen wordt zo goed zichtbaar. In mei worden de vloeren van de tweede verdieping gestort. Als alles volgens planning verloopt worden er in het eerste kwartaal van 2024 18 prachtige herenhuizen opgeleverd in De Lanen fase 3. 

WONEN IN PARKRIJK

De Lanen fase 3 wordt gebouwd in deelgebied Parkrijk, grenzend aan het Wilhelminapark van maar liefst 150 hectare groen. Parkrijk wordt zo ingericht dat elke straat straks in verbinding staat met het veelzijdige recreatiegebied. De lange lanen met de daaraan gelegen woningen vormen het verlengde van het park. Het ontwerp is van Steenhuis Bukman Architecten uit Delft.

Meer weten over duurzaamheid in project De Lanen fase 3? Kijk op www.parkrijk-delanen.nl voor meer informatie.

Zicht Ontwikkeling is namens het Programmabureau RijswijkBuiten als projectleider verantwoordelijk voor project De Lanen Fase 3.

Deel dit artikel: