Parels-in-het-groen-fase-1 (1)

Start verkoop Parels aan het Groen Fase 1 Parkrijk RijswijkBuiten

T. Koolstra Nieuws

Op woensdag 29 maart 2023 is de verkoop van 17 eengezinswoningen in Parels aan het Groen Fase 1 gestart.

DE WONINGEN

Parels aan het Groen Fase 1 wordt gebouwd aan de centrale parksingel in Parkrijk. Het project wordt in drie fases ontwikkelt, verkocht en gebouwd. De eerste fase wordt gebouwd aan de zuidelijke onderkant van de parksingel in Parkrijk. In deze eerste fase komen 17 rijwoningen in twee woningtypes: woningtype ‘Pracht’ (9 woningen) en Woningtype ‘Praal’ (8 woningen).

RijswijkBuiten en dus ook de omgeving van Parels in het Groen wordt in meerdere fasen gebouwd. Ten noorden van Parels aan het Groen fase 1 verrijzen straks de tweede en derde fase van Parels aan het Groen. Hier komen naar verwachting meerdere woonblokken met waterwoningen en eengezinswoningen met maximaal twee tot drie bouwlagen. Ten zuiden van Parels in het Groen worden in De Lanen fase 3 18 eengezinswoningen gebouwd. Verderop wordt gebouwd aan project De Entree, bestaande uit 2 appartementen complexen van 7 etages: Op de begane grond van De Berken komt een gezondheidscentrum bestaande uit onder andere een huisarts, fysiotherapie, verloskundige en apotheek.

DUURZAAM WONEN IN PARKRIJK RIJSWIJKBUITEN

Alle woningen en het openbaar gebied zijn uiterst duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo hebben de woningen in Parels in het Groen fase 1 geen gasaansluiting maar zijn ze voorzien van een warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen.

Zicht Ontwikkeling is namens het Programmabureau RijswijkBuiten als projectleider verantwoordelijk voor project Parels aan het Groen.

Parels-in-het-groen-fase-1-foto-2

Deel dit artikel: