DCIM100MEDIADJI_0193.JPG

Bouw koop-en huurappartementen en gezondheidscentrum De Entree in Parkrijk RijswijkBuiten vordert gestaag

T. Koolstra Nieuws

In de eerste helft van 2022 is de bouw van het nieuwbouwproject De Entree gestart. En de bouw verloopt volgens de planning. Als alles goed verloopt worden de eerste sociale huurwoningen eind 2023 opgeleverd. In het eerste kwartaal van 2024 worden de koopappartementen opgeleverd, ook wordt dan het gezondheidscentrum RijswijkBuiten in gebruik genomen.

DE BERKEN EN DE BEUKEN

In het deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten worden in het nieuwbouwproject De Entree twee appartementengebouwen gebouwd. Het ontwerp is van Steenhuis Bukman Architecten uit Delft. In appartementengebouw De Beuken (7 verdiepingen) komen 32 koopappartementen, welke allemaal zijn verkocht. Het gebouw is inmiddels 4 verdiepingen hoog en de aannemer verwacht voor de bouwvakantie het hoogste punt te bereiken.

In appartementengebouw De Berken (6 verdiepingen) realiseert Vidomes 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren. De sociale huurappartementen zijn bedoeld voor zowel huurders die doorstromen vanuit een grotere woning naar een appartement, als voor senioren met een zorgbehoefte. De appartementen komen boven de twee verdiepingen van het gezondheidscentrum RijswijkBuiten, gebouwd in opdracht van Intercontinental Estate B.V, dat nu nog gevestigd in een tijdelijk gebouw aan de Van Rijnweg.

OPLEVERING DE ENTREE 

Als alles volgens de planning verloopt wordt appartementengebouw De Berken aan het einde van het vierde kwartaal van 2023 opgeleverd. De sociale twee- en driekamerhuurappartementen in dit appartementengebouw worden verhuurd. Volgens de huidige planning worden de koopappartementen in De Beuken in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd. Alle appartementen in De Beuken zijn inmiddels verkocht.

Zicht Ontwikkeling is namens het Programmabureau RijswijkBuiten als projectleider verantwoordelijk voor project De Entree.

DE ENTREE 2152,3 AM - Parkrijk De Lanen Rijswijk Buiten fase 3 appartementen - Vogelvlucht_300dpi

Deel dit artikel: