Foto 1 nieuwsbericht

Succesvolle verkoop volgende fase Tuinen van Sion in RijswijkBuiten

T. Koolstra Nieuws

De verkoop van fase 11 van de Tuinen van Sion (deelplan 22) in RijswijkBuiten is onlangs van start gegaan (http://www.rijswijkbuiten.nl/projecten/de-tuinen-van-sion-fase-11/). Na een druk bezochte Start Verkoop is op dit moment al 85% van de woningen onder optie. In deze fase worden 85 woningen te koop aangeboden met een koopsom vanaf € 239.900,- v.o.n..

Het woningaanbod bestaat uit vier verschillende woningtypen.De woningen worden gerealiseerd door Dura Vermeer en zijn voorzien van de diverse duurzaamheidsmaatregelen, waardoor de woningen een EPC waarde van 0,0 hebben. Daarnaast worden in deze fase ook meerdere woningen uitgevoerd als 0 op de meter woning. Deze waarden worden behaald door onder andere het toepassen van zonnepanelen op het dak en een warmte-/koudeopslag (WKO).

De Tuinen van Sion kenmerken zich door het speelse groene karakter en natuurlijk de parkeerplaatsen achter de woningen in de back-alley (parkeerkoffer), die in mandelig eigendom worden uitgegeven aan de kopers.

Zicht Ontwikkeling is namens het Programmabureau RijswijkBuiten als procesmanager verantwoordelijk voor deelplan 22 (fase 11 van de Tuinen van Sion). Foto 2 nieuwsbericht

Deel dit artikel: